onsdag 3 april 2013

Äntligen...

..... börjar livet kännas normalt igen efter Chillas flytt. Vi får bara positiva rapporter från hennes nya familj. De har så mycket roligt för sig och det känns lika bra varje gång jag får ett samtal eller ett SMS från dem. Visst saknar vi henne otroligt mycket och huset känns väldigt tomt utan vår bus-Chilla men vi tröstar oss med att hon får massor av tid, kärlek och träning där hon är nu.

Deedee och Amy var väldigt lugna veckan efter att Chilla flyttat, men nu tror jag att de har accepterat att hon inte är hos oss längre. På Amy märks ingen skillnad, Deedee har varit lite busigare och mer kontaktsökande de senaste dagarna. Gissar att hon saknar leken med Chilla - för de har verkligen lekt och busat och sprungit ikapp på promenader och även i trädgården. Hemma-inne är det lekförbud hos oss, men om dom fått hade de säkert busat inne hela dagarna också =). Så nu är det jag som får vara Deedees lek-kompis i form av träning och långa promenader. Att få ägna sig åt bara Deedee känns som riktig lyx - Chilla har trots allt tagit väldigt mycket av min tid de senaste åren.

Våren kommer att gå i ett rasande tempo, mest med saker som inte har med hund att göra. Vi håller på att renovera hemma, vi övningskör för fullt med dottern som också tar studenten i början av Juni. Sen har vi ju en segelbåt som ska sjösättas såsmåningom plus att vi har en helt förfallen trädgård som skulle behöva en liiiten ansiktslyftning. Fullt upp med andra ord, men helt ok, då jag inte är typen som bara kan sitta still och vara nöjd med det =)

Visst kommer det att bli lite hundaktiviteter också, bl.a. så ska Deedee hårdtränas i klass 3 momenten och så fort vi hittar lite barmark så ska vi spåra - för det är så roligt !

Passa på att njut av solen tillsammans med era hundar - man vet aldrig hur länge den håller sig framme!

 
På bilden är Deedee 5 veckor - tänk vad tiden går fort, nu är hon redan 8 år;


                                                                   *************

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar