måndag 17 november 2014

Höstmörker

2,5 timmar har solen visat sig här i Stockholmsområdet hittills under november månad. Inte konstigt att man är konstant trött och att det är näst intill omöligt att ta sig ur sängen på morgonen. Samtidigt som jag saknar ljuset så njuter jag av att det är någorlunda varmt.

Helgen har ägnats åt hemma pyssel i form av lövräfsning (vi har MYCKET löv) och uppstart av renovering av vardagsrum. Lite jobbigt att leva i renoverings-röra, men det ska bli så otroligt skönt att få lite ordning och modernt i huset. Vi har haft samma färg på väggarna i det rummet i ungefär 20 år (!)

Cava tyckte det var lite skumt när husse började riva ner paneltaket - hon satt länge och funderade på vad han höll på med, gick till slut fram och kollade och sen la hon sig i soffan och somnade om. De andra hundarna är rätt vana med bygg-(o)ljud, men sedan vi fick hem Cava har vi inte haft något "projekt" vare sig inne eller ute så det här blir en ny lärdom för henne - men hon verkar ta även byggkaos med ro.

För några veckor sedan smög vi iväg till Knivsta bk och gjorde vår premiär på tävlingsplan jag och Cava. Kände väl att vi inte var helt klara, men ville ändå testa oss i tävlingssammanhang. Helt ärligt så tror jag att mina helt urusla nerver förstörde mycket av tävlingen. Vi gjorde en ap-dålig (betyg 6,5) linförighet och nollade läggande under gång. Sen lite små avdrag härochdär, men inget som kändes som katastrof, fick ihop 138 poäng. Vi tränar vidare och hoppas på en mindre nervös matte till nästa gång......

Så nu fortsätter vi med lydnadsträning och lite trix som vi lärde oss på en fantastiskt kul Trix-kurs för Agnes Molin.

/Carina och vovvar










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar