lördag 15 april 2017

April

Länge sen sist, men plötsligt fick jag lite blogg-inspiration. Nu är jag påskledig i 5 dagar och sitter och väntar på att det ska bli liite varmare ute så att vi kan lägga ett spår och fortsätta det eviga, men roliga trädgårdspysslandet.

Båda hundarna höglöper och är lite otåliga, ligger i hallen och längtar ut för att ragga snygga hanhundar.

Cava-valparna som blev 1 år i februari har utvecklats otroligt fint, två har gjort MH och en har röntgat höfter och armbågar, med fina resultat. Men framför allt så är alla otroligt fina individer som fungerar både bra i vardagen och älskar att träna tillsammans med sina ägare. Hittills är jag jättenöjd med kullen och tankarna på nya valpar efter Cava börjar ta form. Hon löper nu och planen är att para henne vid nästa löp nov/dec.

Cava och jag har haft lite träningsvila i vinter efter en höst där vi hade som mål att ta ett 1;a pris i klass 3 (gamla), men inte lyckades. Helt och hållet mitt fel att försöka stressa fram ett resultat innan de nya reglerna som kom vid årsskiftet. Nu har vi kommit igång med träningen igen men mest fokuserat på rally och bruks. Men snart så drar vi igång med lydnaden igen - har bla anmält oss till en lydnadskurs för Siv Svendsen i maj, ska bli så kul!

Deedee som fyller 13 i september är "still-going-strong". Pigg och glad och hon har inte ont vad jag vet i alla fall. Visst blir hon trött om vi går för långa promenader, men jag försöker att hellre gå fler gånger än att vara ute riktigt länge med henne. Hon hänger med när jag tränar med Cava och blir lika lycklig varje gång hon får gå en rallybana eller ett spår. Jag njuter verkligen av att få ha en älskad gammal klok hund vid min sida varje dag. Och Cava och Deedee trivs verkligen tillsammans.

Ha en fin fortsättning på påsken, ut och gör något kul med era vovvar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar