fredag 11 mars 2011

Designrapport

Ja, hur går det för Design-valparna egentligen ? Jag har såklart fått mail och uppdateringar med jämna mellanrum, men varit superdålig på att skriva här i bloggen. Kortfattat kan man säga att allt flyter på som det ska, de växer, har börjat tappa sina valptänder, de flesta verkar vara lite "matgalna". De är lättlärda och gillar andra hundar och människor. De är med sina ägare mycket och får på det sättet superbra miljöträning. Alllt rullar på som det ska med andra ord och jag känner mig så nöjd med att ha hittat så fina hem till dem ;)

Häromdagen fick jag några bilder på Vinni (C. Boomerang), hon har varit på "PRAO" på Hundcampus där husse Lasse jobbar.Det är flera av valpköparna som bloggar - besök dem gärna och titta på fina bilder på fina hundar ;)

Vera (C. Billabong) som älskar att vara ute och väntar på att valpkursen ska starta, hon busar också en del med Schäferkompisen Tore.


Loui (C. Louis Vuitton) har Aussiekompisen Indo (Stjernborgens Indo) som sällskap. Dom bor i Solna och får social- och miljöträning på köpet tack vare att det händer saker runtomkring hela tiden. Dom var och hälsade på mig på jobbet förra veckan och Loui är en riktig superkille. Matvrak och pratsam men det är väl inget konstigt med den mamman ??


Juba (C. Tiger of Sweden) som bor i Norge har flera hundkompisar och en matte som är riktigt aktiv med hundträning och utevistelse. Matte Eva är dessutom jätteduktig på att fota så det finns massor av fina bilder av Juba i hennes blogg.Chelsea (C. Coco Chanel) har redan börjat sin valpkurs och allt går finfint, dom är ute mycket och tränar en del redan. De bor inte så långt härifrån så jag hoppas att jag kan åka och träffa dem snart.


Bilder på Molly (C. Odd Molly), Gucci (C. Gucci)  och Titti (C. Filippa K) kommer senare, nu ska mina hundar få en långis innan jag åker och jobbar.
Ha en skön helg !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar