söndag 6 november 2011

Nyss torsdag och långhelg, så....

.... vips blev det söndagkväll. Men vi har haft en skön helg och njutit av ännu fler härliga höstdagar. På förmiddagen tog Ove Aussiesarna på en lång tur i skogen, dom hade sprungit som galningar och badat i alla äckliga vattenpölar de kunde hitta. Jag ägnade förmiddagen åt att räfsa upp de sista eklöven så nu ser det ganska prydligt ut i trädgården.

Duschade av hundarna, åt en snabb lunch och begav mig sen till klubben för att träffa Annica och Caterine. Vi gjorde en rallylydnadsbana med skyltar blandat från nybörjar- och fortsättningsklass. Jättekul !! Catherine som har tävlat mycket rally kom med lite nyttiga tips på det vi behöver träna på, och känslan idag var super! Chilla gillar verkligen rallyn, och jag gillar hundar som vill jobba !

Veckan som kommer går verkligen i hundens tecken: måndag - styrelsemöte,  tisdag - träning på klubben, onsdag - föredrag av Anders Hallgren som jag vunnit biljetter till, torsdag - Amy och Deedee ska få massage av Emma, Fredag - ?, Lördag - Aussieuppfödarkonferens, Söndag - ett spår kanske innan snön kommer??

Ha det bra !

/Carina & gänget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar