torsdag 24 maj 2012

Vad händer?

Jag gillar ju att blogga, men lik förb****at gör jag de flesta uppdateringar på Facebook och glömmer bort bloggen. Maj är ju en månad som alltid bara susar förbi och så har det varit även år. En del hundaktiviteter men också mycket annat kul plus ett jobb som har högtryck just nu.

Chilla och jag går fortfarande hundmöteskurs hos Daily Dog, den är 6 ggr och har två veckor mellan tillfällena och det tycker jag är toppen! Igår hade vi "riktiga" möten ute i ett bostadsområde och när Modde sa att "idag ska Chilla få träffa en rottistik på 8 år" började mitt hjärta picka lite snabbare. Den enda gången som Chilla har varit i slagsmål var det med en Rottis - en äldre tik som vaktade sitt revir och hoppade på Chilla och tog en tugga av hennes öra. Men det visade sig att jag var nervös helt i onödan för det gick jättefint ;) Lite hög svansföring men lugnt och sansat, inga utfall och hon tittade på den andra hunden och åt sina morötter (lagom gott godis som hon behöver tugga en stund på). Två veckor till nästa tillfälle och vi har fått lite läxor till nästa gång.

På söndag ska jag gå MH med Loui, det ska bli så himla roligt! Tänk att jag har sån tur som har valpköpare som inte vill gå MH så att jag får göra det istället ;) Han har nu bott hos oss några dagar för att vi ska få "connecta" lite och han smälter så fint in i flocken. Jag tycker att han är väldigt lik Deedee i mycket, det ska bli riktigt spännande att se om MH;t visar samma sak. Han fick sitta i framsätet igår när jag skjutsade hem honom till Ammi och Cissi och man såg hur han njöt av att få sitta där och ha koll på allt runtomkring, Chilla var också med i bilen men hon kurade som vanligt ihop sig på golvet och somnade.



Titti (C. Filippa K) gjorde MH för två veckor sen och även Ice från Seglarkullen (C. Lotus) ska göra sitt på söndag. Jag ska försöka göra en sammanställning på hemsidan någon dag när det regnar, det tar ju jäääättteeelååång tid för SKK att registrera MH resultaten.

Den 6 juni har jag anmält Chilla till rallytävling, så nu måste vi komma igång med träningen igen.

Fick igår en länk till en så himla härlig film, har sett den flera gånger och kan inte sluta le ;)

 En liten påminnelse om att det ska vara Skoj att träna hund ;)

/Carina och vovvar

1 kommentar:

  1. Jag säger detsamma om filmen. Ja, ser tävlingslydnaden ut så där, så är jag definitivt på!!! :)

    SvaraRadera