söndag 28 november 2010

10 dagar och bruna ?

Valparna fortsätter med att sova, äta och växa. Det är väldigt lungt i lådan, vi har bara en liten fröken som har ett hiskeligt humör. Om hon inte kommer tillräckligt snabbt fram till maten så SKRIKER hon. Hon är störst av alla så jag är inte orolig för henne, mest fashinerad över att dom redan 1 vecka gamla visar sina personligheter, det ska bli spännande att se om det håller i sig.

För några dagar sedan när jag skulle dammsuga runt valplådan drog jag för första gången sedan dom föddes upp persiennerna i valprummet. När det var färdigstädat gick jag och satte mig hos valparna en stund och i dagsljus ser plötsligt flera av valparna bruna ut !!! I flera dagar har jag gått och tittat på dom i olika ljus och jämfört dom med varandra och nu TROR jag att vi har 3 svarta trefärgade tikar, 2 röda trefärgade tikar, 1 röd trefärgad hane, 1 red merle tik, och 1 blue merle tik. Vi får väl se, dom kanske förvandlar sig till svarta igen om en vecka ;)

Här kommer lite bilder;Nej, nu bjuder sonen på glögg och pepparkakor ;)

4 kommentarer:

 1. Oj, så det det kan blir.. Kanske ändå Deedee bär den röda genen..:)

  SvaraRadera
 2. Oj, vad de växer och nog verkar merlen ha brunt i sig. Hur det är med de "svarta" är svårare att se,, även om de på bild ser svarta ut.

  SvaraRadera
 3. Skoj att få titta på lite bäbisbilder när man är på jobbet ;o)
  Frågar du mig tror jag att valparna är svarta men bärare av rött... Dom ser svarta ut på bilderna.
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Ska bli spännande att se vad de utvecklas till de små sötnosarna!

  SvaraRadera