söndag 30 september 2012

Date med Chelsea

Idag har Chilla och jag haft en träning- och fikadate med Zia och Chelsea, Deedee fick stanna hemma eftersom hon höglöper. Vi åkte till ÖBK där det visade sig vara MH, toppen med lite skott-träning "på köpet" Chelsea brydde sig inte alls och Chilla reagerade på första skottet men åt ostbitarna som jag slängde i backen utan att se berörd ut alls, precis som förra helgen.

Chelsea är verkligen en superhund, mycket energi, alltid glad, snäll mot människor och hundar, nyfiken och orädd. Med andra ord VÄLDIGT lik Deedee, nästa kusligt lik sin mor och till utseendet väldigt lik mormor Vinna. Även Deedees lite "sämre" sidor har nedärvts - hon "går igång" lite för mycket på träningen och har lite svårt att acceptera att man måste vila ibland - "det är ju så kuuuul att träna, mera matte, mera matte!!!" Ett angenämt problem men ändå något man måste jobba med, så Zia fick lite tips som jag hoppas fungerar. Hemma och i vardagen har hon inga problem med att koppla av utan hänger med på kurser och åker tunnelbana och buss utan problem.

Här kommer lite bilder från dagen (obs, på en del bilder ser det ut som om hon har ragg bak på ryggen, men hon är bara tufsig/lockig)

Sitter fint


Zia och Chelsea


Buga, ett av många trix hon kan


Ganska urfälld, men ny päls på g.


Jättefint fritt följ.


Sen lekte vi lite på agilitybanan;
Tusen tack Zia för en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar