måndag 9 augusti 2010

lite regn stoppar oss inte....

När Chilla och jag var klara med agilitygrundkursen i våras bestämde jag mig för att träna slalom under sommaren och att åka till klubben minst en gång i veckan och träna agility.

Nu är sommaren snart slut har vi endast gjort småsmå framsteg i slalomet och varit på agilityplanen några få gånger. Så idag när jag packat träningsväskan, värmt upp Chilla med en lite promenad och var alldeles själv på agilityplanen kände jag mig så härligt nöjd med mig själv och glad för Chillas skull för hon tycker verkligen att det är superroligt med agility.

DÅ börjar det så smått att regna, men jag har ju som sagt inte så mycket emot regn - gick till bilen och hämtade min regnjacka och så började vi "leka" agility. Regnet ökade och ökade - till slut var det som om någon stod med en hink och hällde vatten på oss. Men vi var ju redan blöta så det var bara att fortsätta.

En stund märkte jag att Chilla hade svårt att se för allt regn, hon blinkade, och blinkade för att kunna se. Gullehund ;) Vi hade jätteroligt, men OJ vad blöta vi var när vi hoppade in i bilen. Resan hem tar ca 5 minuter och när vi kom hem hade det slutat regna!

I kväll fick vi besök av min syster och hennes två hundar, lägligt nog stod jag och bakade bullar när dom knackade på. Chilla och Zingo 5 månader lekte riktigt fint.

Hoppas att vi slipper regn imorgon då ska vi fortsätta med projekt husmålning,

/Carina & gänget

1 kommentar:

  1. Va duktig du är!!
    Förresten är det bra att träna platta tunneln i regnväder. Det finns ju många hundar som vägrar när släpet är blött. Det är lika bra att vänja dom från början, för det finns ju en liiiiten risk att det regnar även på agilitytävlingar. Dock enbart en liten risk, för solen lyser alltid på agilityplanen.;) Eh...? Eller inte.... tydligen.

    SvaraRadera