måndag 2 augusti 2010

Ny blogg !

Äntligen har jag tagit mig i kragen och skaffat en ny blogg. Jag har varit innerligt trött på Blogtown ett tag eftersom de ofta strular och att det har varit lite krångligt att lägga ut bilder. Så nu börjar vi om med en ny enklare blogg.

Semesterns vecka 3 påbörjad - Nu börjar jag känna mig lat, vi brukar ju som bekant segla på vår semester men eftersom båten är såld och ingen ny är inköpt ännu så får vi tillbringa vår ledighet på land. Eftersom vi har varit på sjön varje semester i säkert 20 år så känns det minst sagt märkligt. Vad gör man ? Sitta och läsa en bok känns helt ok på båten, men hemma - nej då känner jag mig lat. Trädgård har vi i princip ingen kvar - alla blommor har "försvunnit" ur rabatterna. Hundarna såklart - de dagar som det inte är för varmt har vi spårat och tränat lite lydnad. Sen har vi ju ett stort projekt och det är huset !! Där finns det mycket tid att lägga och det är väl det de resterande två veckornas ledighet ska ägnas åt.

Vår lilla Amy har flyttat hem igen efter att ha bott hos min mamma i 5 månader. Hon fick 4 valpar, en av dem ska bo kvar hos mamma och en är fortfarande till salu. En superhärlig kille som attckerade mitt smalben med öppen mun när jag klev innanför dörren igår. Enligt mamma en snygg, social och följsam kille med ett härligt temperament, så vet ni någon som vill ha en Papillonkille att träna/tävla med så hör av er !

Måste bara testa att lägga ut en bild också:


Ja, det var ju lätt, men vad liten den blev....

Tar en bild till bara för att det var så lätt:


Ha det bra !

2 kommentarer:

 1. Hej.
  Måste bara bli den första som skriver i din nya blogg. Önskar dig också en fortsatt fin sommar och hoppas snart få se dig på någon tävling.
  Nu finns ju tiden ser jag.
  Benny & Mizty

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Va trevligt med en ny blogg! Den här är mycket snyggare också!

  Själv går jag snart in på min 4:e vecka semester, börjar jobba nästa torsdag :S Vill inte...

  Duktig Deedee! Stackars många av våra hundar som blir underskattade av oss!

  Ha det bra, krama hundarna från oss!

  Emma & Arrac

  SvaraRadera