onsdag 28 mars 2012

Sand

sand, sand - överallt!! Torkade nyss av köksbordet och trasan blev full av sand ;( Tur att man inte har städmani och vit tygsoffa. Idag har det spöregnat här så efter en timme i skogen och sen två timmar på lerig apellplan på klubben fyllde jag tvättmaskinen med mina hundkläder. Ja, ja, roligt hade dom i skogen iallafall och Chilla var duktig på rally-lydnadsträningen och det är väl huvudsaken ändå.

Loui kommer att flytta hem till sin familj om en vecka, det känns både skönt och lite sorgligt. Han har anpassat sig så bra i flocken och är verkligen en urmysig hund. Och nu när han börjar gå riktigt fina koppelpromenader är inte ens promenaderrna något problem. Men huvudsaken är såklart att han får komma hem igen - och blir han för besvärlig är han alltid välkommen tillbaks till oss.

I helgen kommer Louis syster Chelsea på besök fredag - söndag så det är nog ingen idé att jag städar före helgen, tar det på söndag kväll istället ;) Ser fram emot lite syskonbus.

Nä, nu känns det som om jag har sand i ögonen (trött) bäst att natta. Chilla ligger redan hopkurad på husses huvudkudde och sover hårt.

/









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar