onsdag 20 oktober 2010

Ledig dag.

Tandläkaren och frisören stod på schemat idag, i och för sig båda på förmiddagen, men jag passade på att ta hela dagen ledigt. Tanken var att jag skulle städa lite här hemma på eftermiddagen, men det blev en lååång skogspromenad med Deedee och Chilla istället. När jag kom hem ringde Catherine och frågade om jag ville hänga med på en kvällspromenad. Ja, det är ju trevligt med promenadsällskap, så jag stekte och åt lite pannkakor och tog Chilla med  på ännu en lång promenad.

Det är såklart svårt att säga, men jag är ganska övertygad om att Deedee är dräktig. Hon är så lugn och otroligt gosig plus att hon har fått de karaktäristiska flytningarna som är lite sega och klibbiga.

Jag fick lite bilder på Kansas som jag har tänkt lägga upp på hemsidan, men just nu har jag lite beslutsångest om jag ska göra en ny hemsida eller behålla min gamla tråkiga..... Så jag lägger bilderna här i bloggen så länge.


Ha det bra !


2 kommentarer:

 1. Tackar för en härlig promenad med er och pratstund.. :)
  Va fin han er och underbar färg, fick lite förnimmelse av likheter med Xanto iallefall på första gå-fot-bilden, lite kortare nos bara ;))

  SvaraRadera
 2. Fin han är Kansas! Det blir nog många fina valpar hoppas vi på!

  Kram
  Emma & Arrac

  SvaraRadera