fredag 29 oktober 2010

Magen växer

....och trots att det är drygt tre veckor kvar har hon börjat vanka fram som en ko och ser allmännt tjock ut ;) Jag vägde henne igår och hon har gått upp 2 kilo (!) Hon är hungrig som en varg och inte alls lekfull som vanligt till Chillas stora förtret. Chilla är ju rätt envis och försöker med jämna mellanrum bjuda upp till lek, men Deedee bara vänder sig bort och går därifrån. Hon blir inte arg, men visar tydligt att hon har annat att fokusera på nu.

Veckans kvällar har gått åt till att försöka få ordning i köket, jag har passat på att rensa ur lite skåp och lådor nu när det är nymålat och fint. Mycket hamnade i soporna och en del i den redan överfulla källaren. Nya gardiner och lite blommor ska inhandlas ikväll.

Imorgon är det tredje tillfället på räddningen, vi ska gå i gallertrappor, göra fler vindövningar och så blir det skott. Efter kursen åker Ove, jag, Camilla och en kompis till henne på kryssning med Birka Paradise. Det ska blir skönt med lite "lyx" men egentligen känner jag att jag inte har tid.

Njut av helgen, snart är det måndag igen.

/Carina och gänget1 kommentar:

  1. Jisses vilken mage hon har redan :) Antingen många eller stora valpar. Jag gissar på 9 små dunbollar.
    Åh vad skoj med räddningsträning. Hoppas det går lika bra i morgon som de övriga två.

    Trevlig resa!
    Åsa med flock

    SvaraRadera