onsdag 5 januari 2011

Löjligt

För en vecka sedan fick min pappa en lindrig hjärtinfarkt, när jag pratade med honom i telefon igår lät han piggare än han gjort på många år. En av mina arbetskamrater har drabbats av cancer, men jobbar trots strålning- och cellgiftsbehandlingar och håller humöret uppe på ett fantastiskt sätt. Själv har jag varit förkyld och helt "däckad" i 2 dygn - Men hallååå - var det verkligen nödvändigt att ligga och sova i två dygn?? Ja, tydligen, men nu när febern har släppt och jag bara är snorig och hostig känns det faktiskt lite löjligt.

Småttningarna växer och blir både sötare och vildare och det är ju faktiskt bara en vecka kvar tills de börjar lämna oss. Veckan som kommer blir händelserik med två veterinärbesök, och förhoppningsvis några fler utflykter.

Det händer fortfarande att Deedee bjuder på några droppar;


4 kommentarer:

 1. Ja det kan kännas fånigt när man ser det i ett större perspektiv. Men man känner sig ju så ynklig när det håller på. Skönt att du är bättre nu så att du kan njuta av sista veckan med valparna.

  SvaraRadera
 2. Hemskt med din pappa då och din arbetskamrat. Men inte kul att ha feber du som har så mkt på gång :)
  Nu ska vi ut i stormen :) /Catherine

  SvaraRadera
 3. Skön att du mår bättre nu :-)En förkylning är ju inte farlig...........men man kan känna sig helt slut ändå och de får man.

  Så söta valparna är, helt otroligt. Tänk att om några mån kanske jag har en hel "drös" valpar också :-)) Kram

  SvaraRadera
 4. Är man sjuk, så får man känna sig ynklig - oavsett sjukdom. Men jag förstår dig...

  Och ja, valparna var söta här på denna bild också! :)

  SvaraRadera