måndag 31 januari 2011

Ligger efter....

..... med det mesta. Blogga har det t.ex blivit dåligt med på sista tiden. Det är full fart här hemma med 4 hundar och heltidsjobb. Jag pysslar så gott det går med att åka hem på lunchen, ta med hundar till jobbet och instruera familjen om vilka som ska ha mat och rastas när inte jag är hemma. Lilla Molly är alldeles för lättsam, är det så här enkelt att ha valp kan hon stanna. Nej - tre aussies är (minst) en för mycket ;)

Förra helgen tömdes huset på valpar och alla utom Molly flyttade. Här kommer en liten rapport om vart de har tagit vägen.

Söta Billabong kallas numera för Vera och har flyttat till Frida och Simon i Stugun utanför Östersund, besök gärna deras blogg och läs vad de har för sig. Så söt och galet lik Deedee när hon var valp.Boomerang, får heta Vinni och stormtrivs hos Lasse och Anna-Lena i Nusnäs, vi har fått flera rapporter som "soffrace" och utflykter till Mora. Jag vet inte hur Deedees mamma Winna såg ut som valp, men det känns som om den här tösen är lik mormor både till utseende och sätt. Så lite lustigt att hon fick nästan samma namn.Sen var det dags för Gucci att flytta, hon behövde inte åka så långt. I Knivsta hos Mikaela och Emil ska hon bo. Det blir nog en hel del träning men också många timmar i stallet. Förra helgen blev också Tiger hämtad, hennes nya namn är Juba och matte Eva är superduktig på att skriva om Jubas nya liv i Norge, gå gärna in och titta på deras blogg.
Imorgon ska jag och Molly vara på jobbet klockan 07.00 så det är bäst att natta.

Ta hand om er och era hundar !

/Carina och gänget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar