lördag 22 januari 2011

Tiger och Billa har åkt ;(

Trött så att det svider i ögonen, så det blir ett kort inlägg utan bilder ikväll.

Igår eftermiddag bar det iväg till veterinären för ombesikning av de tre valpar som skulle åka i helgen. Jag börjar känna mig som "stammis" på Arninge djurklinik nu, alla kommer fram och hälsar och valparna blir lika glada varje gång som dom får uppmärksamhet. Besiktningen gick bra även denna gång.

Eva och Inga som bilat från Norge var hos oss halv 12 på kvällen. Dom hade kört sedan klockan ett och var säkert jättetrötta, men trots det satt vi på golvet i vardagsrummet med 8 hundar omkring oss till klockan 2 på natten och pratade och pratade och pratade.

Valparna var "duktiga" och sov till halv 8 imorse. Det blev en del Aussie- och hundprat med Eva och Inga innan dom och sötaste Tiger packade in sig i bilen. Hoppas att hemresan har gått bra, ni har lååång väg att åka. Samtidigt som dom packade in sig i bilen kom Billabongs nya ägare som hade startat sin resa från Östersund klockan 4 i morse. Det blev mycket prat med dom också, kaffe och god bulle som dom hade med sig. Med i bilen var också schäfern Tore, en riktigt charmig kille - lugn och sansad fast han bara är två år.

När två valpar åkt känns det tomt i huset och ändå är det tre kvar. Efter lite pyssel med att hämta barn, handla och plocka iordning här hemma tog jag hundarna och gick en lång härlig promenad.

Imorgon blir Boomerang hämtad och på eftermiddagen kommer ett par och tittar på Gucci, så snart kanske vi är valplösa och kan ställa tillbaks möberna på sin rätta plats och ta bort ett stort antal kompostgaller.

/Carina

1 kommentar:

  1. Underbart! Jag vet ju hur det är att ha 11 st 8v terroister i ett möblerat hus:-) Så skönt när vardagen kommer tillbaka och de lyckliga små rapporterna kommer in från de nya ägarna.

    SvaraRadera