lördag 15 januari 2011

Sakta men säkert minskar flocken, nu har vi sagt adjö till Coco Chanel och Louis Vuitton.

Chanel flyttar hem till Ziana och hennes BC Lesley i Uppsala.


Läs gärna om vad de har för sig i Zias blogg.


Louis Vuitton (kallas Loui) flyttar till Cissi Ammi och Aussien Indo (Stjernborgens Indo) som bor i Solna, även Indo var med och hämtade sin nya kompis, men alla bilder på honom blev suddiga ;( Om Loui kommer ni att kunna läsa i deras blogg.



Deedee, Chilla och jag har varit på två riktigt långa promenader idag och bara njutit. Jag känner äntligen att orken börjar återvända efter förkylningen, nu är det bara kondisen som måste bättras på om vi ska komma igång ordentligt med hundträning. Deedee är riktigt alert och verkar väldigt pigg. När vi var hos vetrinären i torsdag passade jag på att väga henne och hon väger 22,3 kg en fin vikt som vi ska försöka hålla. Däremot är pälsen på väg att försvinna (försvinna och försvinna.....den ligger på golvet i vårt hus) så om några veckor kommer hon inte att vara lika vacker som på den här bilden ;)



Några bilder på vackra Tiger som åker till Norge nästa helg.



Sen hade vi finbesök häromdagen av Åsa och Japp (Black Zones Forget me not). Trots att Åsa och jag bor så nära varandra och har Aussies som vårt största intresse träffas vi alldeles för sällan. Hoppas att det blir oftare i framtiden. Japp uppskattade att få träffa småttingarna, de lekte och efter en stund blev både han och valparna trötta och somnade på köksgolvet så att Åsa och jag kunde prata lite mer Aussie....



 


2 kommentarer:

  1. Stackars Lesley ser ju helt skräckslagen ut, hon undrade vad sjutton det var för små ullisar?! Nu är det dock andra bullar...Jättefin bilder på Deedee och de andra hundarna. Tycker att Deedee ser jättefin ut i hullet, mammakilorna försvann fort. ;)

    SvaraRadera